Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Élő magyar festészet - 150 alkotó képei a Bálnában
Három generáció 150 alkotójának munkáit vonultatja fel Élő magyar festészet címmel a Magyar Festészet Napja (MFN) fő kiállítása vasárnaptól a Bálna Budapest épületében, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében. Az MFN során évente megrendezett Élő magyar festészet kiállításokon hagyományosan bemutatkozik a fiatal, a középgeneráció és a doyenek korosztálya is, ezúttal egy kiállítótérben, a Bálna első emeletén.
Kötőjelek - Rippl-Rónai-reflexiók a Magyar Telekom székházában
Külső helyszínen, a Magyar Telekom (MT) budai székházában mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) műtárgyai: a Kötőjelek - Rippl-Rónai-reflexiók című, interaktív tárlaton az MNG gyűjteményének hét szobrához Rippl-Rónai József hét festményének reprodukcióit társították a kurátorok.
A bécsi Neue Oper produkciója és Marion Grange nyerte az Armel Operafesztivált
A produkciók versenyét a bécsi Neue Oper előadása, az énekesekét Marion Grange francia szoprán nyerte a budapesti Armel Operafesztiválon. A bécsi operatársulat Harrison Birtwistle Punch és Judy című operájának előadásával a zsűri és a közönség díját egyaránt elnyerte a produkciók versenyében.
Élő magyar festészet - 150 alkotó képei a Bálnában
Három generáció 150 alkotójának munkáit vonultatja fel Élő magyar festészet címmel a Magyar Festészet Napja (MFN) fő kiállítása vasárnaptól a Bálna Budapest épületében, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.
Magyar élelmiszerek a vasárnap kezdődő párizsi szakkiállításon
Budapest, 2014. október 18., szombat (MTI) - A világ egyik legrangosabb nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításán, a párizsi SIAL (Salon International de l'Agroalimentaire) szakkiállításon ismét bemutatkozik Magyarország élelmiszeripara: a Magyar Turizmus (MT) Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága összesen 259 négyzetméternyi területen, 28 kiállító termékeivel jelenik meg Párizsban október 19. és 23. között.
Kötőjelek - Rippl-Rónai-reflexiók a Magyar Telekom székházában
Külső helyszínen, a Magyar Telekom (MT) budai székházában mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) műtárgyai: a Kötőjelek - Rippl-Rónai-reflexiók című, interaktív tárlaton az MNG gyűjteményének hét szobrához Rippl-Rónai József hét festményének reprodukcióit társították a kurátorok.
Kortárs galériák hétvégéje a CAFe Budapesten
Csaknem húsz kortárs galéria várja péntektől vasárnap estig a fesztiválközönséget és a képző-, valamint iparművészet barátait. Szombaton este a legtöbb helyen meghosszabbítják a nyitva tartást, és szinte mindenütt izgalmas programokkal lepik meg a látogatókat.
Kaleidoscopio Italia fesztivál félszáz olasz kiállítóval
Olasz gasztronómiai, divat-, autóipari, turisztikai és egyéb vállalatok, intézmények mutatják be változatos programokkal a mai Olaszország sokféle arcát és gazdag kultúráját a Kaleidoscopio Italia fesztiválon péntek délutántól vasárnap estig a Budapesti Olasz Kultúrintézetben.
Budapestre érkezett Vermeer egyik főműve
Kicsomagolták Johannes Vermeer Az asztronómus című, 20 milliárd forintra biztosított festményét pénteken a Szépművészeti Múzeumban. Az alkotás a Rembrandt és a holland arany évszázad című kiállításon lesz látható október 31-től.
Jazz Steps Band: Budapest Swing - Lemezbemutató koncert
A Jazz Steps Band - a hazai swing egyik autentikus képviselője pénteken a Columbus hajón mutatja be legújabb, „Budapest Swing” című albumát. A koncert különlegessége, hogy a hallgatók egy igazi 30’-as, 40’-es évekbeli jazzklub hangulat részesei lesznek, egy dinamikus, humorral fűszerezett előadás közben.
első < 1  2  3  4  5  6  7  8  ...  24  25  26  27  28  29  30  31 > következő


Eseménynaptár

október
HKSZCSPSZV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép